Pregled dela policije JANUAR 2016

0

V Sloveniji ne mine dan, ko slovenska policije ne bi imela dela. Vsakodnevno se dogajajo kazniva dejanja, prometne nesreče, različni prekrški itd. Vsakodnevno se policisti odzivajo na številne klice državljanov, ki potrebujejo pomoč. V krajši obnovi policija objavlja svoje aktivnostih na klice, ki jih prejema na številko 113. Od vseh klicev so zabeleženi interventni dogodki, na katere se je policija odzvala. Med drugim je v pregledu zapisano, koliko in kakšne prometne nesreče so se zgodile. Zabeležena so tudi kazniva dejanja in kršenje javnega reda in miru. Poleg navedenega je v poročilu evidentirano število izdanih ukrepov prepovedi približevanja žrtvi nasilja in zasegi vozila.

Namen pregleda je združiti vsa dnevna poročila policije na njihovi spletni strani (www.policija.si) in jih umestiti v pregledno tabelo. Tako imamo pregled na enem mestu o varnostni problematiki v Sloveniji in o delu policije.

Podatki se zaradi naknadne obravnave policije v določenih primerih nekoliko razlikujejo glede na pol/letno poročilo policije.

Pripravil: Domen Hribar                              E: info@varensvet.si

jan 16

Deli z ostalimi.

Komentarji so onemogočeni.