Center Varensvet – funkcionalni/taktični trening, osebna varnost, samoobramba, izobraževanja

TAKTIČNI TRENING ZA VIŠJE CILJE IN DOBRO OPERATIVNO DELOVANJE

Pri TAKTIČNEM TRENINGU gre za izvajanje aktivnosti, ki krepijo sposobnosti, potrebne za funkcionalno delovanje v različnih življenjskih situacijah. Primerna je za vse, ki v življenju želite doseči višje cilje – za pripadnike varnostnih in obrambnih struktur (VOS) –  policiste, varnostnike, mestne redarje, vojake, gasilce ali ”vsakdanje junake” v civilnem življenju. Aktivnosti potekajo z lastno težo, zato je zelo primerna za vsakogar.

Stanja ponavljanja in stresnih situacij se menjajo z intenzivno fizično vadbo, ki je usmerjena v pripravo uma in telesa za takojšnje reakcije na nevarnost. Za tovrstne reakcije je pomembna dobra priprava telesa, ki jo dosežemo s taktičnim treningom za telo. Sledijo taktični treningi za različne namene delovanja, kar je odvisno od poklica, ki ga kdo opravlja.

V skupino se lahko vključite vsi, ki želite izboljšati svoje psihofizične sposobnosti in želite pripraviti svoje telo za boljše operativno in funkcionalno delovanje pri delovnih nalogah ali pri vsakdanjih opravilih. Taktični trening je zelo priporočljiv za vse, ki se boste vključili v program za Specialiste za varnost in zaščito.

 Skupina šteje največ 10 udeležencev, zato ne odlašaj in se ji pridruži!

 KDAJ?  PONEDELJEK: 20.00 – 21.00 / PETEK: 20.00 – 21.00 /  ali SOBOTA: 9.00-10.00

KJE? Ljubljana Vič/Dolgi most

CENA? 4 ure in 1-krat tedensko 40,00 EUR / 8 ur in 2-krat tedensko 65,00 EUR

Aktivnosti vodi Andrej Kovačič, licencirani inštruktor in vodja programa za Specialiste za varnost in zaščito, z več kot 20 letnimi izkušnjami z delom na področju varnosti in varovanja.

Za več informacij nas prosim kontaktirajte: E: andrej.kovacic©varensvet.si, M: 031/202-456

Vodja programov in glavni inštruktor: Andrej Kovačič (II. st.) 

Član programske skupine: dr. Črtomir Borko (III. dan)

Član programske skupine: Marjan Kovačič, mag.

 

MERITVE IN ANALIZA TELESNE SESTAVE ZA INDIVIDUALNI PRISTOP

Meritve in analiza telesne sestave z namenom ugotavljanja izhodiščnega stanja izvedemo pred pričetkom vaše vadbe. Meritve nato izvajamo periodično, ter na ta način spremljamo vaš napredek in spremembe.

 

TEST TELESNE PRIPRAVLJENOSTI

S testom telesne pripravljenosti ocenimo splošno fizično pripravljenost in ga izvedemo preden začnete z vadbo. Test nato izvajamo periodično, ter na ta način spremljamo vaš napredek in spremembe.

PREHRANA IN JEDILNIK

Z nasveti glede zdrave prehrane, vam pomagamo pri doseganju vaših zastavljenih ciljev. Prehrana ima zelo pomembno vlogo pri hujšanju oz. ohranjanju ustrezne telesne teže.