Obiskali smo Zavarovalnico Triglav – 31. 03. 2023 (Varensvet)

0

V organizaciji Slovenskega združenja za varen svet, smo dne, 31. 03. 2023 obiskali Zavarovalnico Triglav, d.d., ki je obvladujoča družba Skupine Triglav. Z več kot 120-letno tradicijo je največja in najstarejša slovenska zavarovalnica.

Na obisku nas je sprejela strokovna ekipa s področja fizično tehnične varnosti in varstva pri delu in sicer; Blaž Kostanjšek, vodja FIT varovanja, Anica Janežič, namestnica vodje FIT varovanja in Nataša Femec, samostojna strokovna sodelavka za varnost in zdravje pri delu.

V prvem delu sta nam Blaž Kostanjšek in Anica Janežič predstavila področje fizično tehnične varnosti v Zavarovalnici Triglav in strokovne ter operativne izzive, s katerimi se pri delu srečujejo.

V drugem delu srečanja pa nam je Nataša Femec predstavila področje za varnost in zdravje pri delu, aktivnosti in projekte, ki jih na tem področju izvajajo. Tukaj velja omeniti njihov primer dobre prakse »Zavarujmo zdravje«, za katerega je Zavarovalnica Triglav, d. d. v okviru nacionalnega tekmovanja za priznanje »Dobra praksa na področju varnosti in zdravja pri delu 2020 – 2022« prejela državno in evropsko priznanje.  

Na koncu smo se zelo prijaznim gostiteljem zahvalili za obisk, jim zaželeli uspešno delo še naprej ter jim v spomin na obisk podelili medalje z našim sloganom: SKUPAJ ZA VAREN SVET

Deli z ostalimi.

Komentarji so onemogočeni.