Išče se mladi strokovnjak s področja varnostnih ved za delo z mentorjem

0

Si mladi ambiciozni strokovnjak ali strokovnjakinja na področju varnostnih ved oz. se na tem področju  izobražuješ? Te zanima znanje s področij Korporativne varnosti in varovanja? Si se pripravljen/a učiti in delati na svojem strokovnem razvoju? Razmišljaš o mentorju, ki ti bo pomagal do najvišjega nivoja znanja in kompetenc na teh področjih? Želiš postati varnostni menedžer/ka, ki bo kos najvišjim izzivom na področju korporativnega varnostnega menedžmenta?

Nudimo možnost razvoja in strokovne rasti osebi, ki jo zanima učenje in pridobivanje znanja ter izkušenj s področja Korporativne varnosti in varovanja.

Osebo, ki jo bomo izmed prijavljenimi prepoznali z najvišjim potencialom, bomo pripravili na  najvišji nivo kompetenc za delo na področju Korporativne varnosti in varovanja. Oseba bo po določenem času in delu z mentorjem pridobila izkušnje in kompetence za delo v največjih poslovnih sistemih, tako v Sloveniji, kot v tujini.

Če meniš, da imaš potencial in se vidiš v vlogi najboljšega strokovnjaka ali strokovnjakinje na področju Korporativne varnosti in varovanja, pošlji svoj CV in motivacijsko pismo na E-naslov: info@varensvet.si

Uvodna fotografija: Pixabay

Deli z ostalimi.

Komentarji so onemogočeni.