Član Slovenskega združenja za varen svet iz Sekcije mladih za varnost na praksi v Luki Koper

0

Z dnem 29.8.2016 je z opravljanjem prakse v Luki Koper pričel David Sluga iz Slovenskega združenja za varen svet (Sekcija mladih za varnost) in podiplomski študent na Fakulteti za varnostne vede Univerze v Mariboru.

David Sluga je bil po izboru komisije na 1. Izobraževalnem kampu mladih za varnost, ki je potekal od 11.-13. julija 2016 na Pokljuki izbran za najboljšega udeleženca kampa, ter si s tem prislužil nagrado oz. možnost, da spozna delovno okolje in varnostna tveganja, ki so značilna za dejavnosti, ki jih izvaja Luka Koper.

Luki Koper in varnostnem menedžerju Borisu Kankarašu in Fakulteti za varnostne vede Univerze v Mariboru ter dekanu izr. prof. dr. Andreju Sotlarju, se zahvaljujemo za sodelovanje.

Mladi člani Slovenskega združenja za varen svet si želijo pridobivati nova znanja, da bodo kot strokovnjaki kos varnostnim in drugim izzivom, ki čakajo njih in Slovenijo v prihodnosti. Združenje jim pri tem želi čim bolj pomagati. Hvala vsem organizacijam, ki nas oz. nas boste še pri tem podprle v prihodnosti.

Deli z ostalimi.

Komentarji so onemogočeni.