Vabilo za izbor leta 2017 – policist, gasilec, vojak, varnostnik, reševalec prve pomoči, civilist za lokalno varnost

0

VABILO K ODDAJI PREDLAGANIH KANDIDATOV

PRAVILA IN POTEK IZBORA

Priznanje leta 2017 podeljuje IVK Inštitut, Inštitut za varnostno kulturo, v sodelovanju Slovenskega združenja za varen svet.

Namen podelitve priznanja je identificirati tiste strokovnjake in osebe, ki so s svojim profesionalnim, strokovnim in pogumnim delom v letu 2017 prispevali k čim višji stopnji varnosti v okolju, kjer delujejo. S svojim požrtvovalnim in pogumnim delom so vzor in motivacija za kolege in druge posameznike oz. državljane.

POGOJI ZA PREDLAGANJE KANDIDATK IN KANDIDATOV ZA IZBOR LETA

Predlagani kandidati/ke imajo posebne zasluge za delo oz. pri opravljanju svojih nalog v letu 2017. Nabor kandidatov organizatorju lahko pošljejo delodajalci, strokovna združenja, nevladne organizacije in druge skupine ali posamezniki vključno do 15.6.2018.

Pri prijavi je potrebno navesti naslednje podatke, ki se nanašajo na predlaganega kandidata:

  • ime in priimek kandidata, v kateri organizaciji/enoti/društvu/zvezi/okolju deluje;
  • kratka obrazložitev podanega predloga zaradi katerega je kandidat predlagan;
  • kontaktna oseba predlagatelja

Strokovna komisija bo med prejetimi predlogi izbrala kandidate, ki bodo prejeli priznanje za naziv leta 2017.

O prejemu priznanja bodo izbrani kandidati obveščeni preko kontaktne osebe predlagatelja pred podelitvijo, ki bo 17. oktobra 2018 na 3. Dnevu nacionalne varnosti v Ljubljani.

Nabor predlaganih kandidatov posredujete na spodnji E-naslov, kjer dobite tudi dodatne informacije: andrej.kovacic@varensvet.si

/naslovna fotografija je iz podelitve za izbor leta 2016, ki je bila v Državnem svetu RS na 2. Dnevu nacionalne varnosti 2017/

Več o dogodku na povezavi.

 

Deli z ostalimi.

Komentarji so onemogočeni.