Dnevi varstvoslovja 2016

0

Fakulteta za varnostne vede Univerze v Mariboru bo v letu 2016 organizirala že 17. SLOVENSKE DNEVE VARSTVOSLOVJA. Konferenca bo potekala 8. in 9. junija 2016 v Kranjski Gori.

Tokratna rdeča nit konference bo zagotavljanje varnosti v lokalnih skupnostih. Posebna pozornost bo namenjena zagotavljanju varnosti v turizmu, v gorah, na smučiščih ter velikih športnih prireditvah.

K sodelovanju vabimo varstvoslovce ter druge znanstvenike in strokovnjake, ki se poklicno ali raziskovalno ukvarjajo s kazenskim pravosodjem, policijsko dejavnostjo, obveščevalno-varnostno dejavnostjo, zagotavljanjem varnosti v lokalnih skupnostih, obrambno varnostjo, informacijsko varnostjo, korporativno varnostjo, zasebnim varovanjem in detektivsko dejavnostjo ter zaščito in reševanjem.

Strokovni program konference bo dopolnjen s spoznavanjem lokalnih znamenitosti in kulinarike. Med drugim bomo organizirali ogled Nordijskega centra in vzpon na novo Planiško velikanko. Načrtujemo tudi obisk Planinskega muzeja v Mojstrani.

Kotizacija

50,00 EUR, zgodnje plačilo do 29. 2. 2016; 60,00 EUR, plačilo po 1. 3. 2016; 20,00 EUR študenti in člani Alumni FVV

V decembru 2015 vas bomo podrobneje seznanili z vsebino konference, rokih za prijavo udeležbe in prispevkov, načinu plačila kotizacije ter drugimi pomembnimi informacijami o konferenci. Takrat bo aktivirana tudi uradna spletna stran Dnevov varstvoslovja 2016.

V upanju, da se srečamo v Kranjski Gori, vas lepo pozdravljamo.

izr. prof. dr. Andrej Sotlar, dekan Fakultete za varnostne vede

doc. dr. Benjamin Flander, vodja programsko-organizacijskega odbora DV 2016

http://www.fvv.um.si             dv@fvv.uni-mb.si

Deli z ostalimi.

Komentarji so onemogočeni.