Člani Slovenskega združenja za varen svet na usposabljanju praktične samoobrambe SDP v Zagrebu – 18.12.2016

0

Dne 18.12.2016 je v Zagrebu potekalo usposabljanje s področja praktične samoobrambe SDP, ki ga je vodil glavni inštruktor Branislav Petrov s svojimi inštruktorji.  Gre za zelo učinkovito veščino praktične samoobrambe, ki je namenjena pripadnikom varnostnih in obrambnih struktur, kot civilistom. Sistem praktične samoobrambe SDP je razvil glavni inštruktor na podlagi 40-letnih izkušenj ukvarjanja z različnimi borilnimi športi in veščinami.

samoobramba-sdp varensvet.si

Foto: IVK

Praktična samoobramba SDP prav tako temelji na dolgoletnih izkušnjah, ki jih je glavni inštruktor pridobival, kot pripadnik in inštruktor elitnih in protiterorističnih enot policije in obrambnih sil.

Usposabljanje je temeljilo na principih delovanja posameznika v primeru fizičnega napada, in kako tovrstne napade zaustaviti na način, da napadalcu odvzamemo moč, ki jo je usmeril v napad, z namenom, da bi nas poškodoval.

samoobramba-sdp-6-varensvet-si

Foto: IVK

Usposabljanja, ki se jih večkrat mesečno udeležuje Andrej Kovačič, sta se tokrat udeležila tudi člana Slovenskega združenja za varen svet, Marjan Kovačič in Sale S. Koštić.

samoobramba-sdp-4

samoobramba-sdp-5

Foto: IVK

Več o glavnem inštruktorju praktične samoobrambe SDP lahko preberete v intervjuju tukaj.

Kontaktna oseba za praktično samoobrambo SDP za Slovenijo je Andrej Kovačič. Več informacij pridobite na: E: andrej.kovacic@institut-ivk.si ali M: 031/202-456

Deli z ostalimi.

Komentarji so onemogočeni.