5. IVK Konferenca: Varnost in (ne)nasilje v vzgojno-izobraževalnih zavodih, 15. november 2018

0

Vabilo na 5. IVK KONFERENCO: VARNOST IN NENASILJE V VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNIH ZAVODIH (VIZ): »Varna šola – kje, kdaj in kako začeti?«

Spoštovani,

vabim vas na 5. IVK konferenco: Varnost in nenasilje v vzgojno-izobraževalnih zavodih (VIZ),

na temo »Varna šola – kje, kdaj in kako začeti?«, ki se bo odvijala 15. 11. 2018 na Fakulteti za varnostne vede, Kotnikova ulica 8, 1000 Ljubljana.

Konferenco organizirata Inštitut za varnostno kulturo (IVK) in Fakulteta za varnostne vede Univerze v Mariboru v sodelovanju s Slovenskim združenjem za varen svet.

Za vse vzgojno izobraževalne organizacije je pomembno, da čim prej sistematično vzpostavijo celovit sistem delovanja varne organizacije, saj na ta način pomembno prispevajo tako k bolj varnemu delovnemu okolju, kakor tudi varni lokalni skupnosti.

Konferenca je tako še posebej namenjena zaposlenim v vrtcih, osnovnih in srednjih šolah ter v Centrih za socialna dela, varnostnemu osebju, ki izvaja varovanje v VIZ, pa tudi vsem ostalim, ki jih obravnavane teme zanimajo.

Prijavo lahko oddate do 5. 11. 2018 na sledeči spletni povezavi: https://www.fvv.um.si/dogodki/varna-sola-kje-kdaj-in-kako-zaceti/

Višina kotizacije za udeležbo na posvetu znaša 65,00 EUR z DDV. V primeru prijave treh ali več udeležencev se prijavitelju prizna 10-% popust. Kotizacija zajema udeležbo na konferenci, gradivo za udeležence in osvežilne napitke med odmori.

V primeru vprašanj pišite na: Miha.Dvojmoc@fvv.uni-mb.si

Deli z ostalimi.

Komentarji so onemogočeni.