O nas

Slovensko združenje za varen svet je bilo formirano 10. julija 2015. Povod za ta korak je bila večkrat izražena potreba po združenju, ki bo delovalo povezovalno, tako na področju varnosti, (samo)zaščite in varovanja, kot na področju Civilistov (državljanov/občanov), ki jim je mar, kakšno varnost imamo oziroma jo bomo imeli v Sloveniji. Predstavljamo stičišče med strokovnjaki za varnost, zaščito in varovanje, mladimi, bodočimi kadri za varnost, državljani ter organizacijami.

Poslanstvo

Poslanstvo Slovenskega združenja za varen svet je ozaveščanje in promocija varnosti, kot družbene vrednote in pravica vsakega posameznika, ne glede na raso, narodnost in spol. S svojim delovanjem in ozaveščanjem o pomenu varnosti želimo pomagati državljanom/občanom do ustrezne varnosti v lokalnih skupnostih, ter z globalnim povezovanjem prispevati za bolj varen svet. Posebno pozornost namenjamo strokovnemu razvoju mladih, bodočih kadrov za varnost, ter jih pomagamo povezovati z ostalimi strokovnjaki za varnost, zaščito in varovanjem.

Vizija

Smo informacijsko, strokovno in izobraževalno stičišče, ki nudi pomoč svojim članom in vsem državljanom/občanom, ki jih zanima osebna varnost, varnost otrok in mladine, ter varnost v lokalni skupnosti. Zavzemamo se za razvoj stroke, ter za krepitev znanja in povezovanja v dobrobit nacionalne varnosti.

Ugodnosti za člane Slovenskega združenja za varen svet

Kartica ugodnosti je članska kartica Slovenskega združenja za varen svet, ki jo prejmejo člani združenja. Člani lahko zraven kampov kadrov za varnost, seminarjev, mesečnih srečanj in predavanj različnih strokovnjakov za varnost, zaščito, varovanje ipd, koristijo tudi popuste pri ponudnikih, s katerimi sodelujemo.

Na spodnjem seznamu najdete ponudnike, pri katerih je možno koristiti popuste. Po najboljših močeh se bomo trudili, da bomo seznam razširili.

Vabimo vsa zainteresirana podjetja, da nas kontaktirajo na info@varensvet.si, da se dogovorimo za morebitno sodelovanje.

Perunika varnost, d.o.o.

perunika varnost Varensvet.siVrhunski taktični in zaščitni izdelki za potrebe pripadnikov širšega varnostnega sektorja, kot za potrebe civilistov. Člani lahko koristijo 15% popust na redno ceno. Koda za popust: VL14IV9Y

 SGB, d.o.o.

solzivec-logo-newČlani lahko koristijo 10% popust na celotni asortiman solzivcev SABRE. Koda na koncu košarice je: IVK10

Center Varensvet

Člani lahko koristijo 30 % popust na taktično vadbo (fitnes in samoobrambo).

 

 


 Andrej Kovačič IVK InštitutAndrej Kovačič, predsednik, CV
M: +386 31 202 456    E: andrej.kovacic@varensvet.si

David Sluga varensvet.siDavid Sluga, vodja Sekcije mladih za varnost
M: +386 41 851 159    E: david.sluga@varensvet.siMarjan Kovačič, magMarjan Kovačič, mag., član strokovne skupine
M: +386 41 404 859       E: marjan.kovacic@varensvet.si

Članska kartica

primer KarticaVarenSvet prazna

Podatki o združenju

Slovensko združenje za varen svet

Tržaška cesta 132, SI – 1000 Ljubljana, Telefon/M: +386 31 202 456, E-poštni naslov: info@varensvet.si

Pošljite nam sporočilo


Ime in priimek (obvezno)

Vaš e-poštni naslov (obvezno)

Zadeva (obvezno)

Sporočilo (obvezno)

Prepiši varnostno kodo (obvezno)
captcha