PRAVILA GLASOVANJA ZA NAZIV VARNOSTNIK LETA 2015

Za kandidate lahko javnost glasuje preko spletne ankete. Vsak oddan glas za določenega kandidata, se šteje kot 1 glas. Glasovanje je brezplačno.

Glasovanje v spletni anketi poteka z glasovanjem na spletni strani www.varensvet.si. Ob koncu glasovanja glede na doseženo število glasov, bo zmagovalec tisti kandidat, ki bo prejel največje število glasov. Vsak lahko glasuje le z oddajo enega oddanega glasu za določenega kandidata.

Vsak, ki glasuje se evidentira s svojim emal naslovom, pri čemer iz tega ne bo razvidno za katerega ste dejansko oddali svoj glas.

V primeru, da bi katera kandidata prejela enako število glasov, se glasovanje med njima podaljša še za 7 dni.

Glasovanje za naziv VARNOSTNIK LETA 2015 traja od objave kandidatov na spletni strani www.varensvet.si, do vključno 31.5.2016, do polnoči.

Email naslovi se bodo uporabili le za namene obveščanja o dogodkih organizatorja izbora IVK Inštituta, Inštitut za varnostno kulturo in podpornikov projekta pri organizaciji izbora.

Med vsemi, ki boste oddali svoj glas, bo izbrani varnostnik leta 2015 izžrebal tri nagrajence, ki bodo prejeli nagrado glavnega sponzorja izbora podjetja Perunika varnost d.o.o.