Postani član

Postani član

Vabimo vas k včlanitvi v Slovensko združenje za varen svet. Člani združenja se lahko brezplačno udeležujete izobraževanj in dogodkov, v organizaciji združenja, ter koristijo različne ugodnosti. Sodelujejo lahko pri različnih projektih na vašo pobudo ali se kateremu projektu prostovoljno pridružite.

Vabimo vas, da si pred včlanitvijo ogledate pravila in statut združenja.

Včlanite se tako, da si prenesete pristopno izjavo, jo natisnete, izpolnite in pošljete na naslov Slovensko združenje za varen svet, Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana. Izpolnjeno prijavnico lahko tudi skenirate in jo pošljete na naš elektronski naslov info@varensvet.si. Kandidat za članstvo bo obveščen najkasneje v 30 dneh od oddaje prijavnice.

Znesek članarine plačate po prejemu računa. Članarina znaša 2,50 EUR na mesec oz 30,00 EUR na leto. Članarina se plača 1-krat letno.

V združenje se lahko včlanite tudi na mesečnih srečanjih in izobraževanjih, ki jih organiziramo za člane in občane.

Kartica ugodnosti

Kartica ugodnosti je hkrati članska izkaznica Slovenskega združenja za varen svet. Prejmejo jo vsi člani združenja, z njo pa lahko koristijo popuste pri različnih ponudnikih. Namen nakupov s člansko kartico so bolj ugodni nakupi in pomoč združenju pri njenem delovanju.

Na spodnjem seznamu najdete vse ponudnike, pri katerih je možno koristiti popuste. Po najboljših močeh se bomo trudili, da bomo seznam čim bolj razširili.

Člane vabimo, da nam predlagate še druge ponudnike, ki bi jih lahko uvrstili na seznam. Prav tako vabimo vsa zainteresirane organizacije, da nas kontaktirate na info@varensvet.si, da se dogovorimo o možnostih sodelovanja.

Pri nakupu izdelkov v spletnih trgovinah napišite komentar z naslednjo kodo: SZVS-članska številka / primer: SZVS-01.

Seznam ponudnikov