Objave prostih del, razpisov in ostalo

NOVEMBER 2017

10. november 2017, Strokovni sodelavec za VZD ter varstvo pred požarom (m/ž). Objava mojaZaposlitev.si 

9. november 2017, Vodja varnosti in zdravja pri delu m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

3. november 2017, Uprava Republike Slovenije za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin: PRIPRAVNIK – SVETOVALEC v Inšpekciji za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin. Objava Ministrstvo za javno upravo.

OKTOBER 2017

26. oktober 2017, Ministrstvo za obrambo, Uprava RS za zaščito in reševanje: SVETOVALEC ZA LOGISTIKO v Oddelku za logistično podporo v Službi za splošne zadeve. Objava Ministrstvo za javno upravo.

5. oktober 2017, Ministrstvo za notranje zadeve, Policija: KRIMINALISTIČNI INŠPEKTOR SPECIALIST SKP v Policijski upravi Koper. Objava Ministrstvo za javno upravo.

5. oktober 2017, Ministrstvo za notranje zadeve – Policija: “kriminalist specialist” v Policijski upravi Koper. Objava Ministrstvo za javno upravo.

SEPTEMBER 2017

1. september 2017, Vojak/vojakinja Slovenske vojske (m/ž). Objava Ministrstvo za javno upravo.   

AVGUST 2017

30. avgust 2017, Ministrstvo za obrambo: SVETOVALEC za delo na EU projektih v Direktoratu za obrambne zadeve, Nacionalnem centru za krizno upravljanje. Objava Ministrstvo za javno upravo.   

29. avgust 2017, Ministrstvo za obrambo, Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje: SVETOVALEC PRIPRAVNIK v Sektorju za operativo (2 delovni mesti), v Izpostavi URSZR Koper, oz. Izpostavi URSZR Novo mesto. Objava Ministrstvo za javno upravo.  

28. avgust 2017, Ministrstvo za notranje zadeve: SVETOVALEC v Direktoratu za upravne notranje zadeve, migracije in naturalizacijo, Uradu za migracije, Sektorju za postopke mednarodne zaščite. Objava Ministrstvo za javno upravo. 

21. avgust 2017, Strokovni sodelavec (m/ž) za področje varnosti in zdravja pri delu in varstva pred požarom. Objava mojaZaposlitev.si 

17. avgust 2017, Specialist za korporativno varnost, preprečevanje in odkrivanje prevar (m/ž). Objava mojaZaposlitev.si 

10. avgust 2017, direktor nevladne organizacije (m/ž), IVK inštitut/Varensvet. Objava na spletni strani www.varensvet.si

8. avgust 2017, Vodja varnosti, zdravja in ekologije (m/ž), Maribor. Objava mojaZaposlitev.si 

3. avgust 2017, IVK inštitut vabi k sodelovanju dve osebi (m/ž) z znanjem borilnih veščin za izvajanje programov na področju taktične samoobrambe v Centru Varensvet (Ljubljana). Več informacij lahko preberete tukaj.   

3. avgust 2017, Ministrstvo za pravosodje, Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij, Zavod za prestajanje kazni zapora Ljubljana: 6 delovnih mest (za moške) PRAVOSODNI POLICIST. Objava Ministrstvo za javno upravo.   

3. avgust 2017, Ministrstvo za pravosodje, Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij, Zavod za prestajanje kazni zapora Ig: 5 delovnih mest PRAVOSODNI POLICIST. Objava Ministrstvo za javno upravo.   

3. avgust 2017, Ministrstvo za pravosodje, Uprava Republike Slovenije za izvrševanje kazenskih sankcij, Prevzgojni dom Radeče: PRAVOSODNI POLICIST, pooblaščena uradna oseba (moški). Objava Ministrstvo za javno upravo.   

2. avgust 2017, Ministrstvo za pravosodje, Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij, Zavod za prestajanje kazni zapora Dob pri Mirni: 8 delovnih mest – pravosodni policist, pooblaščena uradna oseba (moški). Objava Ministrstvo za javno upravo.   

2. avgust 2017, Ministrstvo za pravosodje, Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij, Zavod za prestajanje kazni zapora Koper: 5 delovnih mest, pravosodni policist. Objava Ministrstvo za javno upravo.   

JULIJ 2017

26. julij 2017, Ministrstvo za obrambo: SVETOVALEC PRIPRAVNIK v Direktoratu za obrambno politiko, Sektorju za evroatlantske integracije, Oddelku za evroatlantske politike. Objava Ministrstvo za javno upravo.              

12. julij 2017, Ministrstvo za pravosodje, Uprava Republike Slovenije za izvrševanje kazenskih sankcij, Prevzgojni dom Radeče: Delovni inštruktor (UIKS) V (m/ž) v Prevzgojnem domu Radeče, Sektorju za tretma, Oddelku za izobraževanje. Objava Ministrstvo za javno upravo.                            

3. julij 2017, Ministrstvo za notranje zadeve, POLICIJA: POLICIST SR – KANDIDAT, več uradniških delovnih mest – za določen čas. Objava Ministrstvo za javno upravo.

JUNIJ 2017

29. junij 2017, Ministrstvo za pravosodje, Višji svetovalec-pedagog, Uprava Republike Slovenije za izvrševanje kazenskih sankcij, Zavod za prestajanje kazni zapora Dob pri Mirni. Objava Ministrstvo za Javno upravo.

22. junij 2017, Varnostnik receptor (m/ž) – Hrastnik, Zagorje. Objava mojaZaposlitev.si

19. junij 2017, Ministrstvo za notranje zadeve: KRIMINALIST SPECIALIST – KRIMINALISTIČNI TEHNIK. Objava Ministrstvo za Javno upravo.

15. junij 2017, Ministrstvo za infrastrukturo, Uprava Republike Slovenije za pomorstvo: pristaniški nadzornik – svetovalec v Kapitaniji, v Izpostavi Izola. Ministrstvo za javno upravo.

13. junij 2017, Ministrstvo za notranje zadeve, Policija: KRIMINALISTIČNI INŠPEKTOR SPECIALIST SKP  v Policiji, Policijski upravi Kranj, Sektorju kriminalistične policije, Oddelku za gospodarsko kriminaliteto. Ministrstvo za javno upravo.

9. junij 2017, Varstvo otrok. Za poslovnega partnerja iščemo prijetno osebo z strokovnim znanjem za aktivno varstvo otrok v Ljubljani (cca. 2 uri/dan za daljše časovno obdobje). Plačilo po dogovoru. Zainteresirani pišite ali pokličite na: E: andrej.kovacic@varensvet.si ali M: 031/202-456. Objava Varensvet.si

8. junij 2017, Komisija za preprečevanje korupcije: VIŠJI NADZORNIK ZA OMEJEVANJE KORUPCIJE v Službi za nadzor in preiskave. Ministrstvo za javno upravo.

8. junij 2017, Občina Škofja Loka: občinski redar. Ministrstvo za javno upravo.

7. junij 2017, Ministrstvo za obrambo: STROKOVNI SODELAVEC VII/2 – II v Upravi Republike Slovenije za zaščito in reševanje, Uradu za operativo, Sektorju za operativo. Ministrstvo za javno upravo.

6. junij 2017, Ministrstvo za notranje zadeve – Policija: VIŠJI POLICIST v Policijski upravi Ljubljana, Službi za operativno podporo, Oddelku za informatiko in telekomunikacije. Ministrstvo za javno upravo.

2. junij 2017, Ministrstvo za pravosodje: STROKOVNI SODELAVEC VI, v Ministrstvu za pravosodje, Centru za izobraževanje v pravosodju, Sektorju za nadaljevalna izobraževanja v pravosodju. Ministrstvo za javno upravo.

MAJ 2017

30. maj 2017, Uprava RS za jedrsko varnost: višji svetovalec v sektorju za jedrsko varnost. Ministrstvo za javno upravo.

29. maj 2017, Ministrstvo za obrambo: receptor IV-varnostnik (M/Ž) Upravi RS za zaščito in reševanje. Objava Ministrstvo za javno upravo.

29. maj 2017, Ministrstvo za obrambo: 2 delovni mesti operater v centru za obveščanje V (m/ž) v Upravi Republike Slovenije za zaščito in reševanje. Ministrstvo za javno upravo.

25. maj 2017, Varnostni inženir m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

25. maj 2017, Varnostnik (m/ž) – 5 delovnih mest. Objava mojaZaposlitev.si

24. maj 2017, Ministrstvo za obrambo: vodja centra za obveščanje (m/ž) v Upravi RS za zaščito in reševanje, Uradu za operativo, Izpostavi URSZR Kranj. Objava Ministrstvo za javno upravo.

23. maj 2017, Uprava Republike Slovenije za jedrsko varnost: SVETOVALEC v Sektorju za pripravljenost na izredne dogodke. Objava Ministrstvo za javno upravo.

15. maj 2017, Ministrstvo za notranje zadeve, Policija: TEHNIK V – VODJA AVTOPARKA v Policijski upravi Maribor, Službi za operativno podporo, Oddelku za materialno-tehnične zadeve. Objava Ministrstvo za javno upravo.

15. maj 2017, Varnostnik (m/ž) – Dravograd. Objava mojaZaposlitev.si

6. maj 2017, IVK Inštitut, Inštitut za varnostno kulturo, Generalni sekretar/sekretarka. Objava Varensvet.si

4. maj 2017, Ministrstvo za notranje zadeve, Policija: KRIMINALISTIČNI INŠPEKTOR SPECIALIST SKP v Policiji, Policijski upravi Ljubljana, Sektorju kriminalistične policije, Oddelku gospodarsko kriminaliteto, Skupini za kriminaliteto javnega sektorja. Objava Ministrstvo za javno upravo.

3. maj 2017, Ministrstvo za notranje zadeve, Policija: KRIMINALISTIČNI INŠPEKTOR SPECIALIST SKP v Policiji, Policijski upravi Koper, Sektorju kriminalistične policije. Objava Ministrstvo za javno upravo.

3. maj 2017, Uprava Republike Slovenije za izvrševanje kazenskih sankcij, Zavod za prestajanje kazni zapora Dob pri Mirni: PRAVOSODNI POLICIST, pooblaščena uradna oseba (moški) – 2 delovni mesti v Sektorju za tretma. Objava Ministrstvo za javno upravo.

APRIL 2017

28. april 2017, Varnostni manager (m/ž). Objava mojaZaposlitev.si

25. april 2017, Ministrstvo za notranje zadeve, Policija: ADMINISTRATOR V v Generalni policijski upravi, Upravi uniformirane policije. Objava Ministrstvo za javno upravo.

18. april 2017, Ministrstvo za obrambo: Svetovalec v Direktoratu za obrambne zadeve, Sektorju za načrtovanje, Oddelku za obrambno krizno načrtovanje. Objava Ministrstvo za javno upravo.

14. april 2017, Ministrstvo za pravosodje, Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij, Prevzgojni dom Radeče: svetovalec – pedagog(m/ž). Objava Ministrstvo za javno upravo.

11. april 2017, Uprava Republike Slovenije za pomorstvo: PRISTANIŠKI NADZORNIK – SVETOVALEC v NOE Kapitanija, Izpostava Izola. Objava Ministrstvo za javno upravo.

11. april 2017, Upravna enota Koper: SVETOVALEC v Referatu za javni red in promet v Oddelku za upravne notranje zadeve. Objava Ministrstvo za javno upravo.

4. april 2017, Komisija za preprečevanje korupcije: NADZORNIK ZA OMEJEVANJE KORUPCIJE v Službi za nadzor in preiskave. Objava Ministrstvo za javno upravo.

MAREC 2017

30. marec 2017, Urad Republike Slovenije za preprečevanje pranja denarja: VIŠJI SVETOVALEC v Sektorju za preventivo in nadzor – za določen čas. Objava Ministrstvo za javno upravo.

30. marec 2017, Ministrstvo za pravosodje, Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij, Zavod za prestajanje kazni zapora Koper: Pravosodni policist, pooblaščena uradna oseba (m). Objava Ministrstvo za javno upravo.

30. marec 2017, Ministrstvo za pravosodje, Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij, Zavod za prestajanje kazni zapora Ljubljana: Pravosodni policist – moški. Objava Ministrstvo za javno upravo.

29. marec 2017, Upravna enota Ljubljana: REFERENT v Referatu za EU in evidence tujcev v Oddelku za tujce Sektorja za upravne notranje zadeve. Objava Ministrstvo za javno upravo.

28. marec 2017, Varnostnik – intervent / prevoznik (m/ž) – več mest. Objava mojaZaposlitev.si

28. marec 2017, Strokovni sodelavec za varnost pri delu in področje varstva okolja (m/ž). Objava mojaZaposlitev.si.

22. marec 2017, Varnostnik (m/ž) več oseb. Objava mojaZaposlitev.si

21. marec 2017, Upravna enota Ljubljana: REFERENT v Referatu za EU in evidence tujcev v Oddelku za tujce Sektorja za upravne notranje zadeve. Objava Ministrstvo za javno upravo.

10. marec 2017, Uprava Republike Slovenije za jedrsko varnost: VIŠJI SVETOVALEC v Sektorju za jedrsko varnost, Oddelku za spremljanje obratovanja. Objava Ministrstvo za javno upravo.

9. marec 2017, Vojak/vojakinja Slovenske vojske (m/ž). Objava mojaZaposlitev.si.

8. marec 2017, Komisija za preprečevanje korupcije: VIŠJI INFORMATIK – ANALITIK (m/ž) v Uradu komisije. Objava Ministrstvo za javno upravo.

8. marec 2017, Komisija za preprečevanje korupcije: NADZORNIK ZA NASPROTJE INTERESOV (m/ž) v Službi za nadzor in preiskave. Objava Ministrstvo za javno upravo.

7. marec 2017, Ministrstvo za notranje zadeve – Policija: VIŠJI POLICIJSKI INŠPEKTOR v Uradu za informatiko in telekomunikacije, Sektorju za razvoj aplikacij. Objava Ministrstvo za javno upravo.

6. marec 2017, Ministrstvo za pravosodje: SVETOVALEC v Ministrstvu za pravosodje, Direktoratu za kaznovalno pravo in človekove pravice, Sektorju za izvrševanje kazenskih sankcij – za določen čas. Objava Ministrstvo za javno upravo.

3. marec 2017, Ministrstvo za obrambo, Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje: OPERATER V CENTRU ZA OBVEŠČANJE V (m/ž) v Upravi RS za zaščito in reševanje, Uradu za operativo, Izpostavi URSZR Murska Sobota, Regijskem centru za obveščanje Murska Sobota. Objava Ministrstvo za javno upravo.

2. marec 2017, Ministrstvo za obrambo: OPERATER V CENTRU ZA OBVEŠČANJE V (m/ž) v Upravi Republike Slovenije za zaščito in reševanje, Uradu za operativo, Izpostavi URSZR Kranj, Regijskem centru za obveščanje Kranj. Objava Ministrstvo za javno upravo.

1. marec 2017, UPRAVNA ENOTA LJUBLJANA: REFERENT v Referatu za izdajo vozniških in prometnih dovoljenj v Oddelku za promet Sektorja za upravne notranje zadeve. Objava Ministrstvo za javno upravo.

FEBRUAR 2017

22. februar 2017, Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin: PRIPRAVNIK – SVETOVALEC, v Inšpekciji za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin, Območni urad Maribor. Objava Ministrstvo za javno upravo.

15. februar 2017, Varnostnik m/ž (Obala OZ. primorska regija). Objava mojaZaposlitev.si.

14. februar 2017, Upravna enota Ljubljana: REFERENT v Referatu za evidenco prebivalstva v Oddelku za javni red Sektorja za upravne notranje zadeve. Objava Ministrstvo za javno upravo.

13. februar 2017, Ministrstvo za notranje zadeve, Inšpektorat Republike Slovenije za notranje zadeve: 2 delovni mesti INŠPEKTOR. Ministrstvo za javno upravo.

9. februar 2017, Varnostni menedžer m/ž. Objava Objava mojaZaposlitev.si.

6. februar 2017, Varnostnik (m/ž) več oseb – Ljubljana in primorska. Objava mojaZaposlitev.si.

3. februar 2017, Vojak/vojakinja Slovenske vojske (m/ž). Objava mojaZaposlitev.si.

1. februar 2017, Ministrstvo za notranje zadeve, Policija: sklenitev delovnega razmerja s kandidati za policiste in vpis na izobraževanje v višješolski študijski program Policist. Ministrstvo za javno upravo.

JANUAR 2017

30. januar 2017, Ministrstvo za pravosodje, Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij, Zavod za prestajanje kazni zapora Ig: 2 delovni mesti pravosodni policist. Ministrstvo za javno upravo.

30. januar 2017, Urad Republike Slovenije za preprečevanje pranja denarja: VIŠJI SVETOVALEC v Sektorju za preventivo in nadzor. Ministrstvo za javno upravo.

30. januar 2017, Ministrstvo za obrambo: VODJA ODDELKA (m/ž) v Upravi RS za zaščito in reševanje, Uradu za preventivo, usposabljanje in mednarodno sodelovanje, Izobraževalnem centru za zaščito in reševanje RS, Gasilski šoli. Ministrstvo za javno upravo.

30. januar 2017, Ministrstvo za obrambo: VODJA CENTRA ZA OBVEŠČANJE (m/ž) v Upravi RS za zaščito in reševanje, Uradu za operativo, Izpostavi URSZR Maribor, Regijskem centru za obveščanje Maribor. Ministrstvo za javno upravo.

27. januar 2017, Upravna enota Radovljica: REFERENT v Oddelku za upravne notranje zadeve. Ministrstvo za javno upravo. Ministrstvo za javno upravo.

26. januar 2017, Ministrstvo za pravosodje, Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij, Zavod za prestajanje kazni zapora Dob pri Mirni: SVETOVALEC – PEDAGOG (m/ž). Ministrstvo za javno upravo.

23. januar 2017, Ministrstvo za notranje zadeve, Policija: SODELAVEC V VETERINARSTVU – VIŠJI TEHNIK VI v Policijski akademiji, Centru za izpopolnjevanje in usposabljanje, Oddelku za šolanje službenih psov. Ministrstvo za javno upravo.

20. januar 2017, Ministrstvo za pravosodje: SVETOVALEC, v Centru za izobraževanje v pravosodju. Objava Ministrstvo za javno upravo.

20. januar 2017, Agencija Republike Slovenije za okolje: OKOLJSKI INŽENIR I, v Uradu za splošne zadeve, Službi za analitično podporo delovnim procesom, Oddelku za računalniško podporo informacijskim sistemom. Objava Ministrstvo za javno upravo.

16. januar 2017, Upravna enota Grosuplje: VIŠJI REFERENT v Oddelku za upravno notranje zadeve. Objava Ministrstvo za javno upravo.

16. januar 2017, Komisija za preprečevanje korupcije: VIŠJI NADZORNIK ZA OMEJEVANJE KORUPCIJE v Službi za nadzor in preiskave. Objava Ministrstvo za javno upravo.

10. januar 2017, Strokovni sodelavec / vodja za varstveni inženiring (m/ž). Objava mojaZaposlitev.si

9. januar 2017, Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin : INŠPEKTOR ZA HRANO v Inšpekciji za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin, Območni urad Ljubljana. Objava Ministrstvo za javno upravo.

5. januar 2017, Ministrstvo za pravosodje, Uprava Republike Slovenije za izvrševanje kazenskih sankcij, Zavod za prestajanje kazni zapora Ljubljana: PRAVOSODNI POLICIST. Objava Ministrstvo za javno upravo.


DECEMBER 2016

13. december 2016, Uprava Republike Slovenije za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin: VIŠJI SVETOVALEC v Sektorju za zdravje in dobrobit živali. Objava Ministrstvo za javno upravo.

9. december 2016, Varnostni menedžer m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

9. december 2016, Varnostnik m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

8. december 2016, Ministrstvo za infrastrukturo, Uprava RS za pomorstvo: STROKOVNI SODELAVEC VII/1 v Sektorju za varovanje obalnega morja. Objava Ministrstvo za javno upravo.

2. december 2016, Ministrstvo za pravosodje, Uprava Republike Slovenije za izvrševanje kazenskih sankcij, Zavod za prestajanje kazni zapora Dob pri Mirni: SVETOVALEC-PEDAGOG (m/ž). Objava Ministrstvo za javno upravo.

NOVEMBER 2016

30. november 2016, Ministrstvo za pravosodje, Uprava Republike Slovenije za izvrševanje kazenskih sankcij, Prevzgojni dom Radeče: Delovni inštruktor (UIKS) V. Objava Ministrstvo za javno upravo.

25. november 2016, Ministrstvo za pravosodje, Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij, Zavod za prestajanje kazni zapora Ljubljana: 5 delovnih mest, od tega 4 za moške in 1 za ženske PRAVOSODNI POLICIST. Objava Ministrstvo za javno upravo.

17. november 2016, MINISTRSTVO ZA OBRAMBO: VIŠJI SVETOVALEC (m/ž) v Direktoratu za logistiko, Sektorju za gospodarjenje z nepremičninami, Oddelku za upravljanje nepremičnin. Objava Ministrstvo za javno upravo.

16. november 2016, Ministrstvo za pravosodje, Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij, Prevzgojni dom Radeče: Delovni inštruktor (UIKS) V v Sektorju za splošne pravne in ekonomske zadeve. Objava Ministrstvo za javno upravo.

16. november 2016, Ministrstvo za obrambo: SVETOVALEC ZA ZMOGLJIVOSTI NATA (m/ž) v Direktoratu za obrambno politiko, Sektorju za evroatlantske integracije. Objava Ministrstvo za javno upravo.

15. november 2016, Ministrstvo za pravosodje, Uprava Republike Slovenije za izvrševanje kazenskih sankcij, Zavod za prestajanje kazni zapora Ljubljana: 3 delovna mesta PRAVOSODNI POLICIST. Objava Ministrstvo za javno upravo.

11. november 2016, Ministrstvo za obrambo, Inšpektorat Republike Slovenije za varstvo pred naravnimi in drugimi nesrečami: ADMINISTRATOR V v Izpostavi Murska Sobota. 

10. november 2016, Ministrstvo za pravosodje, Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij, Prevzgojni dom Radeče: Višji svetovalec – pedagog v Prevzgojnem domu Radeče. Objava Ministrstvo za javno upravo.

10. november 2016, Ministrstvo za pravosodje, Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij, Prevzgojni dom Radeče: Delovni inštruktor (UIKS) V (m/ž). Objava Ministrstvo za javno upravo.

9. november 2016, Ministrstvo za notranje zadeve: VIŠJI SVETOVALEC v Direktoratu za upravne notranje zadeve, migracije in naturalizacijo. Objava Ministrstvo za javno upravo.

9. november 2016, UPRAVNA ENOTA LJUBLJANA: SVETOVALEC v Oddelku za tujce v Sektorju za upravne notranje zadeve. Objava Ministrstvo za javno upravo.

2. november 2016, Ministrstvo za obrambo: ADMINISTRATOR V v Sekretariatu generalnega sekretarja, Službi za informatiko in komunikacije. Objava Ministrstvo za javno upravo.

2. november 2016, Ministrstvo za obrambo, Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje: 3 delovna mesta OPERATER V CENTRU ZA OBVEŠČANE V (m/ž) v Upravi Republike Slovenije za zaščito in reševanje (Izpostava Murska Sobota, Izpostava Kranj in Izpostava Slovenj Gradec). Objava Ministrstvo za javno upravo.

OKTOBER 2016

25. oktober 2016, Ministrstvo za pravosodje, Uprava Republike Slovenije za izvrševanje kazenskih sankcij, Zavod za prestajanje kazni zapora Ig: PRAVOSODNI POLICIST. Objava Ministrstvo za javno upravo.

19. oktober 2016, Ministrstvo za obrambo: ADMINISTRATOR V v Izpostavi Ljubljana v Inšpektoratu Republike Slovenije za varstvo pred naravnimi in drugimi nesrečami. Objava Ministrstvo za javno upravo.

14. oktober 2016, Ministrstvo za infrastrukturo, Uprava Republike Slovenije za pomorstvo: PRISTANIŠKI NADZORNIK – SVETOVALEC v Sektorju Kapitanija. Objava Ministrstvo za javno upravo.

13. oktober 2016, UPRAVNA ENOTA ORMOŽ: SVETOVALEC – PRIPRAVNIK v Oddelku za upravne notranje zadeve. Objava Ministrstvo za javno upravo.

12. oktober 2016, Varnostnik receptor (m/ž) – Nova Gorica. Objava mojaZaposlitev.si

12. oktober 2016, Varnostnik (m/ž) več oseb – Domžale. Objava mojaZaposlitev.si

11. oktober 2016, Uprava Republike Slovenije za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin: SVETOVALEC v Inšpekciji za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin, Območni urad Murska Sobota, Oddelek za veterinarstvo. Objava Ministrstvo za javno upravo.

10. oktober 2016, UPRAVA RS ZA IZVRŠEVANJE KAZENSKIH SANKCIJ: PRAVOSODNI POLICIST, pooblaščena uradna oseba (m) – 1 delovno mesto v Zavodu za prestajanje kazni zapora Koper, Sektorju za tretma, Oddelku za varnost, Referatu za varnost v priporu. Objava Ministrstvo za javno upravo.

4. oktober 2016, Ministrstvo za notranje zadeve: VIŠJI SVETOVALEC v Direktoratu za policijo in druge varnostne naloge, Sektorju za zasebno varstvo in občinska redarstva. Objava Ministrstvo za javno upravo.

3. oktober 2016, Ministrstvo za pravosodje, Uprava Republike Slovenije za izvrševanje kazenskih sankcij, Zavod za prestajanje kazni zapora Dob pri Mirni: PRAVOSODNI POLICIST, pooblaščena uradna oseba (moški) – 3 delovna mesta. Objava Ministrstvo za javno upravo.

SEPTEMBER 2016

29. september 2016, Varnostnik (m/ž) več oseb – Kranj. Objava mojaZaposlitev.si

29. september 2016, MINISTRSTVO ZA OBRAMBO: REFERENT ZA VOJAŠKE ZADEVE (m/ž), v Direktoratu za obrambne zadeve, Upravi za obrambo Ljubljana. Objava Ministrstvo za javno upravo.

28. september 2016, Ministrstvo za obrambo RS za zaščito in reševanje: SVETOVALEC PRIPRAVNIK v sektorju za operativo. Objava Ministrstvo za javno upravo.

22. september 2016, Ministrstvo za notranje zadeve – Policija: POLICIJSKI INŠPEKTOR v Uradu za informatiko in telekomunikacije, Sektorju za operativno – tehnične sisteme, Oddelku za radijske komunikacije. Objava Ministrstvo za javno upravo.

22. september 2016, Ministrstvo za notranje zadeve – Policija: VIŠJI POLICIST v Policijski akademiji, Sektorju za varovanje in podporo – gre za vodenje informacijskega sistema, informacijsko podporo uporabnikom ter skrb za varno uporabo informacijske opreme. Objava Ministrstvo za javno upravo.

21. september 2016, Ministrstvo za obrambo: SISTEMSKI ADMINISTRATOR VII/2-I v Sekretariatu generalnega sekretarja, Službi za informatiko in komunikacije. Objava Ministrstvo za javno upravo.

19. september 2016, Ministrstvo za notranje zadeve: VIŠJI SVETOVALEC v Sekretariatu, Uradu za organizacijo in kadre, Službi za varnost in zdravje pri delu. Objava Ministrstvo za javno upravo.

19. september 2016, Ministrstvo za obrambo, Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje SVETOVALEC PRIPRAVNIK v Službi za mednarodne in evropske zadeve, Oddelku za evropske projekte. Objava Ministrstvo za javno upravo. 

16. september 2016, MNZ – POLICIJA POLICIST v Policijski upravi Ljubljana, Služba za operativno podporo, Oddelku za informatiko in telekomunikacije. Objava Ministrstvo za javno upravo.

13. september 2016, Varnostnik m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

7. september 2016, UPRAVNA ENOTA LJUBLJANA: REFERENT v Referatu za evidenco prebivalstva v Oddelku za javni red Sektorja za upravne notranje zadeve. Objava Ministrstvo za javno upravo.

5. september 2016, MINISTRSTVO ZA OBRAMBO: VIŠJI SVETOVALEC ZA PROGRAME OPREMLJANJA v Direktoratu za logistiko, Sektorju za opremljanje, Oddelku za vodenje projektov. Objava Ministrstvo za javno upravo.

2. september 2016, Varnostnik (m/ž) več oseb – Ljubljana. Objava mojaZaposlitev.si

1. september 2016, Ministrstvo za notranje zadeve, POLICIJA: POLICIST – KANDIDAT – več uradniških delovnih mest za določen čas. Objava Ministrstvo za javno upravo.

AVGUST 2016

29. avgust 2016, Varnostni inženir m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

25. avgust 2016, Ministrstvo za pravosodje, Uprava Republike Slovenije za izvrševanje kazenskih sankcij, Zavod za prestajanje kazni zapora Maribor: Inštruktor (UIKS) V v Zavodu za prestajanje kazni zapora Maribor. Objava Ministrstvo za javno upravo.

24. avgust 2016, Ministrstvo za notranje zadeve: VIŠJI POLICIJSKI INŠPEKTOR SPECIALIST – VODJA SKUPINE – za določen čas. Objava Ministrstvo za javno upravo.

19. avgust 2016, Skrbnik informacijskega sistema m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

18. avgust 2016, Visoki varnostni inženir m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

16. avgust 2016, Urad Vlade Republike Slovenije za varovanje tajnih podatkov: podsekretar (m/ž). Objava Ministrstvo za javno upravo.

10. avgust 2016, Gasilec m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

8. avgust 2016, Agencija Republike Slovenije za okolje: VIŠJI SVETOVALEC (m/ž), na Agenciji Republike Slovenije za okolje, Uradu za varstvo okolja in narave, Sektorju za kakovost voda. Objava Ministrstvo za javno upravo.

2. avgust 2016, Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin: PRIPRAVNIK – SVETOVALEC, v Inšpekciji za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin, Območni urad Koper. Objava Ministrstvo za javno upravo.

1. avgust 2016, Ministrstvo za notranje zadeve – Policija: VIŠJI POLICIST v Policijski upravi Ljubljana, Službi za operativno podporo, Oddelku za informatiko in telekomunikacije. Objava Ministrstvo za javno upravo.

JULIJ 2016

29. julij 2016, Varnostnik m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

28. julij 2016, Varnostnik receptor (m/ž) – Koper. Objava mojaZaposlitev.si

28. julij 2016, Varnostnik (m/ž) – Koper. Objava mojaZaposlitev.si

28. julij 2016, Varnostnik receptor (m/ž) Maribor. Objava mojaZaposlitev.si

28. julij 2016, Varnostnik receptor (m/ž) – Logatec. Objava mojaZaposlitev.si

28. julij 2016, Varnostnik (m/ž) – Ljubljana. Objava mojaZaposlitev.si

28. julij 2016, Varnostnik (m/ž) – Postojna. Objava mojaZaposlitev.si

25. julij 2016, Ministrstvo za obrambo, Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje: OPERATER V CENTRU ZA OBVEŠČANJE V (m/ž) v Upravi Republike Slovenije za zaščito in reševanje. Objava Ministrstvo za javno upravo.

21. julij 2016, Ministrstvo za notranje zadeve, Policija: POLICIST v Uradu za informatiko in telekomunikacije, Sektorju za operativno – tehnične sisteme, Oddelku za radijske komunikacije. Objava Ministrstvo za javno upravo.

20. julij 2016, Varnostni inženir m/ž.Objava mojaZaposlitev.si.

6. julij 2016, Varnostni receptor – Celje m/ž. Objava mojaZaposlitev.si.

6. julij 2016, Varnostnik – Celje m/ž. Objava mojaZaposlitev.si.

6. julij 2016, Varnostnik – Ljubljana m/ž. Objava mojaZaposlitev.si.

6. julij 2016, Varnostni receptor – Maribor m/ž. Objava mojaZaposlitev.si.

6. julij 2016, Varnostni receptor – Logatec m/ž. Objava mojaZaposlitev.si.

6. julij 2016, Varnostni receptor – Postojna m/ž. Objava mojaZaposlitev.si.

6. julij 2016, Varnostnik – Koper m/ž. Objava mojaZaposlitev.si.

6. julij 2016, Varnostni receptor – Koper m/ž. Objava mojaZaposlitev.si.

JUNIJ 2016

29. junij 2016, MINISTRSTVO ZA PRAVOSODJE, UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA IZVRŠEVANJE KAZENSKIH SANKCIJ: PRAVOSODNI POLICIST, pooblaščena uradna oseba (m) – 1 delovno mesto v Zavodu za prestajanje kazni zapora Koper, Sektorju za tretma, Oddelku za varnost. Objava Ministrstvo za javno upravo.

27. junij 2016, Ministrstvo za notranje zadeve: Svetovalec. Objava Ministrstvo za javno upravo.

27. junij 2016, Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin: PRIPRAVNIK – SVETOVALEC 3 delovna mesta. Objava Ministrstvo za javno upravo.

27. junij 2016, MINISTRSTVO ZA OBRAMBO: SVETOVALEC ZA POSLOVNO PLANIRANJE IN POROČANJE v Sekretariatu generalnega sekretarja, Službi za poslovno planiranje, za nedoločen čas. Objava Ministrstvo za javno upravo.

24. junij 2016, MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE: SEKRETAR V SEKTORJU ZA OBVLADOVANJE NALEZLJIVIH BOLEZNI, HRANO IN OKOLJE. Objava Ministrstvo za javno upravo.

24. junij 2016, Varnostnik / varnostnica m/ž. Objava mojaZaposlitev.si.

16. junij 2016, Upravna enota Radovljica: REFERENT v Oddelku za upravne notranje zadeve. Objava Ministrstvo za javno upravo.

16. junij 2016, Ministrstvo za finance: VIŠJI SVETOVALEC v Direktoratu za sistem davčnih, carinskih in drugih javnih prihodkov, Sektorju za upravni postopek na II stopnji s področja carinskih in davčnih zadev. Objava Ministrstvo za javno upravo.

15. junij 2016, Strokovnjak na področju varnosti strojev in tehnoloških linij m/ž. Objava mojaZaposlitev.si.

14. junij 2016, Ministrstvo za pravosodje: REFERENT, v Ministrstvu za pravosodje, Centru za izobraževanje v pravosodju. Objava Ministrstvo za javno upravo.

13. junij 2016, Visoki varnostni inženir m/ž. Objava mojaZaposlitev.si.

9. junij 2016, UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA IZVRŠEVANJE KAZENSKIH SANKCIJ: PRAVOSODNI POLICIST, pooblaščena uradna oseba (m/ž) – 1 delovno mesto v Zavodu za prestajanje kazni zapora Koper. Objava Ministrstvo za javno upravo.

7. junij 2016, Varnostnik m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

6. junij 2016, MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE: SVETOVALEC v Sekretariatu, Uradu za organizacijo in kadre, Službi za varnost in zdravje pri delu. Objava Ministrstvo za javno upravo.

2. junij 2016, Uprava Republike Slovenije za izvrševanje kazenskih sankcij, Zavod za prestajanje kazni zapora Ljubljana: PRAVOSODNI POLICIST, pooblaščena uradna oseba – 4 delovna mesta, za moške. Objava Ministrstvo za javno upravo.

2. junij 2016, Ministrstvo za obrambo: VIŠJI SVETOVALEC ZA MEDNARODNE ZADEVE v Službi za mednarodne in evropske zadeve. Objava Ministrstvo za javno upravo.

MAJ 2016

31. maj 2016, Strokovni sodelavec za varstveni inženiring m/ž. Objava mojaZaposlitev.si.

30. maj 2016, Upravna enota Ljubljana: SVETOVALEC v Oddelku za tujce v Sektorju za upravne notranje zadeve. Objava Ministrstvo za javno upravo.

26. maj 2016, Samostojni svetovalec na področju varnosti in zdravja pri delu ter varstva pred požarom m/ž. Objava mojaZaposlitev.si.

26. maj 2016, Reševalec iz vode (študentsko delo) m/ž. Objava mojaZaposlitev.si.

26. maj 2016, Upravna enota Slovenske Konjice: SVETOVALEC v oddelku za upravne notranje zadeve. Objava Ministrstvo za javno upravo.

25. maj 2016, Varnostni menedžer m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

25. maj 2016, Upravna enota Zagorje ob Savi: REFERENT v Oddelku za upravne notranje zadeve. Objava Ministrstvo za javno upravo.

24. maj 2016, Ministrstvo za pravosodje, Uprava Republike Slovenije za izvrševanje kazenskih sankcij, Zavod za prestajanje mladoletniškega zapora in kazni zapora Celje: 2 delovni mesti PRAVOSODNI POLICIST, pooblaščena uradna oseba (moški). Objava Ministrstvo za javno upravo.

24. maj 2016, Uprava Republike Slovenije za izvrševanje kazenskih sankcij, Zavod za prestajanje mladoletniškega zapora in kazni zapora Celje: PRAVOSODNI POLICIST, pooblaščena uradna oseba (ženska/moški) – 1 delovno mesto. Objava Ministrstvo za javno upravo.

23. maj 2016, Ministrstvo za pravosodje, Uprava Republike Slovenije za izvrševanje kazenskih sankcij, Zavod za prestajanje kazni zapora Ljubljana: PRAVOSODNI POLICIST, pooblaščena uradna oseba – 19 delovnih mest. Objava Ministrstvo za javno upravo.

19. maj 2016, Ministrstvo za notranje zadeve, Policija: TEHNIK V – VODJA AVTOPARKA v Policijski upravi Maribor, Službi za operativno podporo, Oddelku za materialno-tehnične zadeve. Objava Ministrstvo za javno upravo.

19. maj 2016, Varnostni menedžer m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

12. maj 2016, UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA IZVRŠEVANJE KAZENSKIH SANKCIJ: PRAVOSODNI POLICIST, pooblaščena uradna oseba (m) – 1 delovno mesto v Zavodu za prestajanje kazni zapora Koper, Sektorju za tretma, Oddelku za varnost, Referatu za varnost v priporu. Objava Ministrstvo za javno upravo.

10. maj 2016, Komisija za preprečevanje korupcije: VIŠJI SVETOVALEC ZA PREVENTIVO IN INTEGRITETO v Centru za integriteto in preventivo. Objava Ministrstvo za javno upravo.

10. maj 2016, Ministrstvo za pravosodje: STROKOVNI SODELAVEC VI, v Centru za izobraževanje v pravosodju, Sektorju za nadaljevalna izobraževanja v pravosodju. Objava Ministrstvo za javno upravo.

APRIL 2016

29. april 2016, Uprava Republike Slovenije za izvrševanje kazenskih sankcij: PRAVOSODNI POLICIST, pooblaščena uradna oseba (moški) – 1 delovno mesto v Prevzgojnem domu Radeče, Sektorju za tretma, Oddelku za varnost. Objava Ministrstvo za javno upravo.

26. april 2016, Uprava Republike Slovenije za izvrševanje kazenskih sankcij: SVETOVALEC – PSIHOLOG v Zavodu za prestajanje kazni zapora Dob pri Mirni, Sektorju za tretma. Objava Ministrstvo za javno upravo.

25. april 2016, Ministrstvo za notranje zadeve: SVETOVALEC v Direktoratu za policijo in druge varnostne naloge, Sektorju za zasebno varstvo in občinska redarstva. Objava Ministrstvo za javno upravo.

13. april 2016, Agencija Republike Slovenije za okolje: VIŠJI SVETOVALEC (m/ž), v Uradu za varstvo okolja in narave, Sektorju za presoje vplivov na okolje. Objava Ministrstvo za javno upravo.

13. april 2016, Gasilec-varnostnik m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

11. april 2016, Ministrstvo za obrambo: SVETOVALEC PRIPRAVNIK v Oddelku za obrambno multilateralo v Sektorju za multilateralo in obrambno diplomacijo v Direktoratu za obrambno politiko. Objava Ministrstvo za javno upravo.

7. april 2016, Varnostnik – Ljubljana (3 osebe) m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

5. april 2016, Uprava Republike Slovenije za javna plačila: PODSEKRETAR (svetovalec generalnega direktorja za informacijsko varnost) v Uradu UJP. Objava Ministrstvo za javno upravo RS.

 4. april 2016, Ministrstvo za obrambo: VIŠJI REFERENT ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE v Upravi RS za zaščito in reševanje, Izpostavi URSZR Ljubljana. Objava Ministrstvo za javno upravo RS.

MAREC 2016

17. marec 2016, Policist, Ministrstvo za notranje zadeve. Objava Ministrstvo za javno upravo RS.

17. marec 2016, Višji svetovalec v Službi za razvoj pravosodja. Objava Ministrstvo za javno upravo RS.

16. marec 2016Gasilec II. (m/ž) – 5 kandidatov. Objava mojaZaposlitev.si

15. marec 2016, Republika Slovenija, Ministrstvo za obrambo Slovenska vojska, objavlja razpis za prosto delovno mesto Poklicni vojak (m/ž). Objava mojaZaposlitev.si

14. marec 2016, IVK Inštitut vabi k sodelovanju 2 prostovoljca za pomoč pri raziskavi na področju vzgoje in izobraževanja na temo VARNOSTI V ŠOLAH, in 2 prostovoljca za pomoč pri raziskavi v projektu VARNA ŠOLA. Delo ni terensko, temveč v glavnem za računalnikom in pri statistični obdelavi podatkov/sistem 1ka. Prijave zbiramo vključno do 10. aprila 2016 na email: andrej.kovacic@institut-ivk.si

9. marec 2016, Vodja področja varnosti, zdravja in ekologije m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

Pripravništvo na NATO Defence College.

8. marec 2016, Varnostni inženir m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

2. marec 2016, Gasilec-varnostnik (Ljubljana) m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

FEBRUAR 2016

29. februar 2016, Varnostnik – Celje (5 oseb) m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

29. februar 2016, Varnostnik – Maribor (5 oseb) m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

29. februar 2016, Varnostnik – Ljubljana (20 oseb) m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

25. februar 2016, Varnostnik – 2 osebi (Koper) m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

23. februar 2016, Varnostnik – 2 osebi (Novo mesto) m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

22. februar 2016, Varnostnik (Nova Gorica) m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

19. februar 2016, Varnostni menedžer m/ž. Objava Zavod RS za zaposlovanje.

16. februar 2016, Ministrstvo za okolje in prostor, Uprava Republike Slovenije za jedrsko varnost: VIŠJI SVETOVALEC (ŠIFRA DM: 6002) v Sektorju za jedrsko varnost, Oddelku za spremljanje obratovanja. Objava Ministrstvo za Javno upravo RS.

15. februar 2016, Ministrstvo za notranje zadeve, Policija: POLICIST – KANDIDAT (DM 39003) več uradniških delovnih mest za določen čas predvidoma na območju policijskih uprav Ljubljana, Koper in Novo mesto. Objava spletna stran policije.

14. februar 2016, Inženir za varnost in vzdrževanje m/ž. Objava mojaZaposlitev.si

10. februar 2016Sodelavec za trženje in prodajo m/ž.  IVK Inštitut za varnostno kulturo. Objava mojaZaposlitev.si

9. februar 2016, Ministrstvo za notranje zadeve: SVETOVALEC (25621 v Sekretariatu, Uradu za organizacijo in kadre, Službi za kadrovske zadeve. Objava Ministrstvo za Javno upravo RS.

JANUAR 2016

20.1.2016, Vodja oddelka za varstvo pri delu in splošne zadeve m/ž

19.1.2016, Svetovalec v Oddelku za upravne notranje zadeve

18.1.2016, Pristaniški nadzornik – svetovalec

18.1.2016, Varnostnik (Ljubljana) m/ž

18.1.2016, Varnostnik – Maribor (5 oseb) m/ž

18.1.2016, Varnostnik – Celje (5 oseb) m/ž

18.1.2016, Varnostnik m/ž

11.1.2016, Poklicni gasilec m/ž

11.1.2016, Varnostnik m/ž

8.1.2016, Varnostni inženir m/ž

DECEMBER 2015

26.12.2015, Letališki koordinator m/ž

Vir: MojaZaposlitev.si

24.12.2015, Svetovalec za mednarodno sodelovanje v upravi RS za zaščito in reševanje m/ž

24.12.2015, Vodja oddelka v upravi RS za zaščito in reševanje m/ž

Vir: Zavod RS za zaposlovanje

23.12.2015, Vodja – varnostni tehnik m/ž

23.12.2015, Varnostnik m/ž

Vir: mojaZaposlitev.si

3.12.2015, Inženir varnosti informacijskih sistemov m/ž

Vir: mojaZaposlitev.si

1.12.2015, Direktor m/ž

Vir: Zavod RS za zaposlovanje

NOVEMBER 2015

19.11.2015, varovanje objekta m/ž

Vir: mojaZaposlitev.si

6.11.2015, varnostnik z licenco za gostinske lokale m/ž

Vir: mojaZaposlitev.si

6.11.2015, Zaposlitev psihologa v Slovenski vojski. Vsi zainteresirani se za več informacij lahko obrnete na mag. Natašo Troha, univ. dipl. psih., Generalštab Slovenske vojske (tel. št.: 01 230 5249; e-mail: natasa.troha@mors.si).


ŠEST PROSTIH MEST ZA MOBILNOST MLADIH DIPLOMANTOV Z NAMENOM PRAKTIČNEGA USPOSABLJANJA V TUJINI V OKVIRU PROGRAMA ERASMUS+ IN PROJEKTA MOBILITY FOR ENHANCEMENT OF STUDENTS’ EMPLOYABILITY

15.september 2015

Obveščamo vas, da je naš partner, ZNI Zavod za Novodobno Izobraževanje, podaljšal rok za razpis, in sicer do 30.9.2015. Na razpis se lahko prijavijo vsi, ki bodo še v letošnjem šolskem letu zaključili študij na katerikoli stopnji in v naslednjem letu ne bodo imeli statusa študenta. Podrobnosti o namenu, poteku in pogojih so navedeni v razpisni dokumentaciji: http://www.zni.si/erasmus-konzorcij.html.


Aktualna prosta delovna mesta na področju varnosti, zaščite in varovanja

23. september 2015

Samostojni strokovni sodelavec za analize prevar m/ž

VIR: mojaZaposlitev.si

Varnostnik/varnostnica

Varnostnik, Brežice

Varnostnik, Ljubljana

VIR: mojaZaposlitev.si

15.september 2015

Gasilec, Slovenska Bistrica

Varnostnik

Varnostnik, Kranj

Vir: Zavod RS za zaposlovanje

11.september 2015

Vodja oddelka informacijske varnosti, Maribor

Vir: Zavod RS za zaposlovanje


Varnostnik/varnostnica – intervent, Ljubljana z okolico

Varnostnik, Jesenice

Varnostnik, Kočevje

Varnostnik, Nova Gorica

Varnostnik, Celje

Varnostnik, Ljubljana

VIR: mojaZaposlitev.si


1.september 2015

VARNOSTNIK – BOMBNI OPERATER, RENTGENOLOG Z VELJAVNIM NPK ZA DELO NA LETALIŠČU – M/Ž
G4S, družba za varovanje d.o.o.
Datum objave: 03.09.2015
LJUBLJANA

VARNOSTNIK – CELJE – M/Ž
VAROVANJE GALEKOM, družba za varovanje, d.o.o.
Datum objave: 03.09.2015
CELJE

VARNOSTNIK – INTERVENT – M/Ž
GVS D.D., GLOBALNO VARNOSTNI SERVIS
Datum objave: 04.09.2015
NOVO MESTO

VARNOSTNIK – M/Ž
PROSIGNAL, DRUŽBA ZA VAROVANJE, D.O.O.
Datum objave: 01.09.2015
VELENJE

VARNOSTNIK – M/Ž
BBR SECURITY D.O.O., DRUŽBA ZA VAROVANJE
Datum objave: 01.09.2015
LJUBLJANA

VARNOSTNIK – M/Ž
DELTA VAROVANJE družba za varovanje d.o.o.
Datum objave: 01.09.2015
SLOVENJ GRADEC

VARNOSTNIK – M/Ž
SINTAL podjetje za varovanje, intervencije in storitve, d.o.o.
Datum objave: 02.09.2015
LJUBLJANA

VARNOSTNIK – M/Ž
PROSIGNAL, DRUŽBA ZA VAROVANJE, D.O.O.
Datum objave: 07.09.2015
MARIBOR

VARNOSTNIK RECEPTOR – M/Ž
PROSIGNAL, DRUŽBA ZA VAROVANJE, D.O.O.
Datum objave: 02.09.2015
KOPER

VARNOSTNIK Z OPRAVLJENIM NPK IN ZNANJEM ANGLEŠKEGA JEZIKA ZA DELO NA LETALIŠČU BRNIK – M/Ž
G4S, družba za varovanje d.o.o.
Datum objave: 03.09.2015
LJUBLJANA

Vir: Zavod RS za zaposlovanje, http://www.ess.gov.si