O nas

Slovensko združenje za varen svet deluje znotraj IVK inštituta za varnostno kluturo, in predstavlja stičišče in povezovanje med strokovnjaki za varnost, zaščito in varovanje, mladimi, bodočimi kadri za varnost, državljani ter organizacijami.

Poslanstvo

Poslanstvo Slovenskega združenja za varen svet je ozaveščanje in promocija varnosti, kot družbene vrednote in pravica vsakega posameznika, ne glede na raso, narodnost in spol. S svojim delovanjem in ozaveščanjem o pomenu varnosti želimo pomagati državljanom/občanom do ustrezne varnosti v lokalnih skupnostih, ter z globalnim povezovanjem prispevati za bolj varen svet. Posebno pozornost namenjamo strokovnemu razvoju mladih, bodočih kadrov za varnost, ter jih pomagamo povezovati z ostalimi strokovnjaki za varnost, zaščito in varovanjem.

Vizija

Smo informacijsko, strokovno in izobraževalno stičišče, ki nudi pomoč svojim članom in vsem državljanom/občanom, ki jih zanima osebna varnost, varnost otrok in mladine, ter varnost v lokalni skupnosti. Zavzemamo se za razvoj stroke, ter za krepitev znanja in povezovanja v dobrobit nacionalne varnosti.

Andrej Kovačič IVK Inštitut

                   Andrej Kovačič, predsednik, CVM: +386 31 202 456, E: andrej.kovacic@varensvet.si David Sluga varensvet.siDavid Sluga, vodja Sekcije mladih za varnost M: +386 41 851 159  E: david.sluga@varensvet.si

Boštjan Ban, vodja Sekcije za korporativno obveščevalno dejavnost (KOD) M: +386 40 348 995 E: bostjan.ban@varensvet.si

Članska kartica

primer KarticaVarenSvet prazna

Članska kartica se izda na željo članov.
Podatki o združenju

Slovensko združenje za varen svet (deluje znotraj IVK Inštituta za varnostno kulturo)

Tržaška cesta 132, SI – 1000 Ljubljana, Telefon/M: +386 31 202 456, E-poštni naslov: info@varensvet.si

Pošljite nam sporočilo


  Ime in priimek (obvezno)

  Vaš e-poštni naslov (obvezno)

  Zadeva (obvezno)

  Sporočilo (obvezno)

  Prepiši varnostno kodo (obvezno)

  captcha